zondag 29 november 2009

Een begin ...

Zit al heel lang er over na te denken om een blog te starten over al wat er reilt en zeilt op 'ons wei'. Dus bij deze het begin ... Gisteren heb ik één van onze kippetjes dood aangetroffen in het kippenhok, of beter gezegd, wat er nog van overschoot : 2 poten, 2 vleugels en een afgevreten karkas ... Waarschijnlijk een rat die binnen geraakt was (vandaar dat ze al weken niet meer legden). Heb voor alle zekerheid de andere kippen maar verhuisd, momenteel zitten ze nog bij mijn schoonvader, omdat het al te donker, en te hard regende om ze gisteren te verhuizen naar de wei, een voor hun onbekende plek.
Heb daarstraks ook een prachtige zonsondergang mogen aanschouwen ... de lucht kleurde ineens heel fel oranje achter de bomen ... slechts enkele minuten duurde het schouwspel ... kreeg er bijna tranen van in mijn ogen, zo mooi, zo vredig ... aan de andere kant van de wei kwam stilaan de maan in zicht ... een volle maan, of toch bijna. Spijtig dat ik mijn fototoestel niet bij had.
Ben me momenteel ook terug aan het inwerken in het maken van tuinontwerpen : nu bezig met een ontwerp van een kloostertuin, voor de Dekenij in Herentals. Mijn bedoeling is om me te gaan specialiseren in het ontwerpen van 'Eetbare tuinen'. Elke plant moet buiten gewoon mooi zijn nog een andere functie hebben, eetbaar voor de mens, voor de vogels ... er is al genoeg ruimte die zinloos wordt ingevuld door ons mensen ...

1 opmerking: